Urządzenia i Akcesoria
咸大饼
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
18 人份
Składniki
油芯
-
低筋面粉 多准备一些作手粉200 克
-
猪油100 克
水皮
-
低筋面粉300 克
-
水120 克
-
盐15 克
-
蛋1 颗
-
泡打粉½ 茶匙
-
猪油30 克
-
葱 切葱花50 克
组合
-
蛋清 适量
-
白芝麻 适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
0 g
Kalorie
626 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
22.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙滋味
66 Przepisów
Chiny
Chiny