油焖笋

油焖笋

4.7 46 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
3 人份

Składniki

  • 去皮,切滚刀块
    500 克
  • 按步骤添加
    750 克
  • 1 茶匙
  • 30 克
  • 生抽
    30 克
  • 老抽
    10 克
  • 冰糖 依个人口味调整
    15 - 30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5.1 g
Kalorie 728 kJ / 174 kcal
Tłuszcz 10.3 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 13.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...