Urządzenia i Akcesoria
油焖笋
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
3 人份
Składniki
-
笋 去皮,切滚刀块500 克
-
水 按步骤添加750 克
-
盐1 茶匙
-
油30 克
-
生抽30 克
-
老抽10 克
-
冰糖 依个人口味调整15 - 30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5.1 g
Kalorie
728 kJ /
174 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
13.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny