Urządzenia i Akcesoria
柿子烧排骨
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
猪肋排 ,切小块,约5厘米500 克
-
柿子 切块200 克
-
姜10 克
-
糖20 克
-
生抽20 克
-
老抽15 克
-
料酒50 克
-
水120 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
559.6 mg
Białko
15.5 g
Kalorie
1236.3 kJ /
295.8 kcal
Tłuszcz
22.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
15.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
秋季日常料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny