柿子烧排骨

柿子烧排骨

4.4 10 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 猪肋排 ,切小块,约5厘米
    500 克
  • 柿子 切块
    200 克
  • 10 克
  • 20 克
  • 生抽
    20 克
  • 老抽
    15 克
  • 料酒
    50 克
  • 120 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 559.6 mg
Białko 15.5 g
Kalorie 1236.3 kJ / 295.8 kcal
Tłuszcz 22.2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 15.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...