Urządzenia i Akcesoria
酸辣汤
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
水500 克
-
嫩豆腐 切丝75 克
-
新鲜茭白 切丝10 克
-
干香菇 水发后切丝10 克
-
猪里脊肉 切丝30 克
-
胡萝卜 切丝10 克
-
老抽½ 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
淀粉 加1汤匙水勾兑成水淀粉1 汤匙
-
蛋 在碗里打散1 颗
-
米醋2 汤匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
麻油1 茶匙
-
葱 切葱花2 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7 g
Kalorie
410 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny