Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 asperges vertes (voir "Conseil(s)")
- 400 g d'eau
- 4 œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- parmesan, en copeaux
- 2 tranches de pain, toastées et coupées en deux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 818 kJ / 195 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poireau à la moutarde
35min
Œuf à la coque et petites mouillettes de filo
35min
L’œuf cuisson parfaite et ses asperges de Provence - Sebastien Richard
1h 15min
Œufs mollets en robe de noix
30min
Boulettes de riz gluant
2h
Œufs farcis
30min
Huîtres en papillote d'épinards, beurre crémeux aux algues
35min
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50min
"Tzatziki" sucré au melon
12 godz.
Œufs mollets à la dijonnaise
25min
Spaghetti all'amatriciana
25min
Œufs mollets, ratatouille et jambon
40min