Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 asperges vertes (voir "Conseil(s)")
- 400 g d'eau
- 4 œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- parmesan, en copeaux
- 2 tranches de pain, toastées et coupées en deux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 818 kJ / 195 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carbonara
30min
Œuf à la coque et petites mouillettes de filo
35min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40min
Pintxo au fromage fumé
10min
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2h
Œufs mollets à la dijonnaise
25min
Purée de pois mange-tout
35min
Salade d'œufs pochés
40min
Œufs Benedict light
50min
Crème fouettée à l'aneth
5 Min
L’œuf cuisson parfaite et ses asperges de Provence - Sebastien Richard
1 Std. 15 Min
Œufs mollets en robe de noix
30min