
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de beurre pour le moule
- 300 g d'amandes émondées
- 300 g de carottes coupées en tronçons
- 4 œufs
- 200 g de sucre en poudre
- ½ citron jaune non traité jus et zeste
- 60 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 392 kcal / 1652 kJ
- Białko
- 12 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Węglowodany
- 35 g
- Błonnik
- 7 g