Urządzenia i Akcesoria
Douceur mangue-Passion
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
1 mangue mûre épluchée
-
200 g de fromage à tartiner nature, type Philadelphia
-
50 g de sucre en poudre
-
4 fruits de la Passion
-
200 g de crème liquide entière très froide
-
2 c. à soupe de sucre vanillé maison
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.8 g
Kalorie
1510 kJ /
362 kcal
Tłuszcz
21.7 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
29.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cuisine rapide
50 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Entremets fraise façon mille-feuille
5 h
Petites mousses Passion
3 h 20 min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 h 30 min
Tarte au citron destructurée
20 min
Tarte au citron destructurée
20 min
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2 h 30 min
Soupe de framboise aux litchis
1 h 15 min
Mousse fruits de la Passion
2 h 30 min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 h 40 min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2 h 15 min
Cheesecakes en verrine
3 h 5 min
Mousse vanille-pomme
7 h