Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mangue mûre, épluchée
- 200 g de fromage à tartiner nature, type Philadelphia
- 50 g de sucre en poudre
- 4 fruits de la Passion
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 2 c. à soupe de sucre vanillé maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1510 kJ / 362 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 29.3 g
- Tłuszcz
- 21.7 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2h 15min
Soupe de mangue et sorbet fromage blanc
4 Std. 15 Min
Tartare de crevettes et fenouil aux agrumes, crème de ricotta Passion et baies roses
15min
Minipavlova de Pâques aux fraises
3 godz. 35 min
Minicheesecakes à la purée de mangue
3h 40min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Petites mousses Passion
3h 20min
Cheesecakes en verrine
3h 5min
Tarte express aux fraises
50min
Petite crème express aux fruits rouges
15min
Coulis de fruits
10 min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45min