Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 4 feuilles de basilic frais
- 1 avocat bien mûr
- le jus d'un citron jaune
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 520.8 kJ / 126.8 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 11.6 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vinaigrette aux fines herbes
10min
Sauce moutarde à l'aneth
25min
Sauce sésame
10min
Sauce curry
30min
Smoothie à la chicorée
10min
Sauce au piment doux
10min
Sauce soubise
30min
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
Keine Bewertungen
Pommes de terre Madras
50min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5 Min
Mayonnaise aux herbes
15min
Sauce allégée aux herbes
10min