Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g Tomaten, reif, geviertelt
- 50 g Portwein, weiß
- 125 g Apfelsaft
- 50 g Apfelessig
- 50 g weißer Balsamessig
- 180 g Rapsöl
- 20 g Zucker
- 10 g Honig
- 1 EL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 komplettes Rezept
- Kalorie
- 7801 kJ / 1862 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 179 g
Alternatywne przepisy
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 godz. 35 min
Geflügelleber Crème brûleé
13h
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6h
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Rote-Bete-Carpaccio
2 Std. 45 Min
Limettensorbet mit Gin
3h 45min
Dynamite-Sauce mit Koriander
10min
Apfel-Calvados-Sorbet
5 godz. 30 min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 Std. 50 Min
Rotweinbirnen
3h 20min
Cassis-Rotwein-Birnen
24u.