![Vitello piccante con peperoni e prezzemolo Vitello piccante con peperoni e prezzemolo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B7FC38B7-F340-46FD-99F2-32264B294B14/Derivates/F8AB30E4-264F-4BE9-9291-33AFD7378AE2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cipollotti puliti e a pezzi
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 10 g di sale
- 500 g di carne di vitello a striscioline (2 cm)
- ½ cucchiaino di peperoncino secco frantumato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1201 kJ / 287 kcal
- Białko
- 36.1 g
- Węglowodany
- 8.7 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di pollo ai capperi
30min
Manzo piccante ai peperoni
20min
Costine di maiale in agrodolce
50min
Lonza, salsicce e cipolle
50min
Pollo con funghi al vino rosso
55 Min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50min
Pollo, cipolle e peperoni con riso
1j
Involtini lucani
50min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1 Std. 30 Min
Manzo con olive e peperoni
35min
Bocconcini di tacchino e champignon
45min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1j