Urządzenia i Akcesoria
Torta langotta di Luca Montersino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
16 porzioni
Składniki
-
400 g di nocciole sgusciate
-
325 g zucchero a velo
-
75 g di cacao amaro in polvere
-
200 g di uova
-
100 g di burro fuso
-
gelatina neutra, a piacerezucchero a velo (opcjonalnie) a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6 g
Kalorie
1364 kJ /
326 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Luca Montersino
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torta caprese bianca al limoncello
1 godz. 5 min
Crostata di frutta secca e miele
1 godz. 10 min
Crostata al limone
1 godz. 15 min
Zuppa inglese al forno
3 godz. 25 min
Delizia al cioccolato
40 min
Torta frangipane
1 godz. 25 min
Mini flan al pan di Spagna
2 godz. 45 min
Bicchierini ai tre peperoni
55 min
Crumble con biscotti secchi, pere e caramello
1 godz.
Torta greca al cioccolato e mandorle
50 min
Mandorle e cacao espresso
1 godz.
Torta Susanna
2 godz. 40 min