![Torta langotta di Luca Montersino Torta langotta di Luca Montersino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6B6123E5-873E-49CD-8931-C53600B2F8AD/Derivates/3A7904FC-63F3-4D14-A7CC-2CFE9A50F45B.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di nocciole sgusciate
- 325 g di zucchero a velo
- 75 g di cacao amaro in polvere
- 200 g di uova
- 100 g di burro fuso
-
zucchero a velo, a piacere
(opcjonalnie)
lub gelatina neutra, a piacere (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1364 kJ / 326 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake cotta alle fragole
1h 30min
Delizia al cioccolato
40min
Biscotti cuore morbido al caramello
2 godz. 40 min
Éclair come un Paris-Brest
5h
Torta al cioccolato (alla maniera de The help)
1h 45 min
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1 godz. 40 min
Torta alla birra stout
3 Std. 40 Min
Cheesecake polacca
1h 30min
Cotton cheesecake
2h 45min
Scones ai mirtilli con burro di noci e miele
30min
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35 min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min