Urządzenia i Akcesoria
Torta langotta di Luca Montersino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
16 porzioni
Składniki
-
400 g di nocciole sgusciate
-
325 g zucchero a velo
-
75 g di cacao amaro in polvere
-
200 g di uova
-
100 g di burro fuso
-
gelatina neutra, a piacerezucchero a velo (opcjonalnie) a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6 g
Kalorie
1364 kJ /
326 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Luca Montersino
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torta alla birra stout
3 godz. 40 min
Torta greca al cioccolato e mandorle
50 min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 godz.
Torta soffice al cioccolato e pere
1 godz. 10 min
Vinaigrette di peperoni
Brak ocen
Bianco e nero con noci e miele
3 godz. 20 min
Crema al mandarino
20 min
Cioccolatini agli amaretti
3 godz. 25 min
Bon bon ripieni di gianduia
1 godz. 30 min
Muffin ananas e cioccolato bianco
55 min
Bicchierini ai 3 cioccolati
4 godz. 30 min
Plumcake al pistacchio
1 godz.