Torta langotta di Luca Montersino

Torta langotta di Luca Montersino

4.6 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
16 porzioni

Składniki

  • 400 g di nocciole sgusciate
  • 325 g di zucchero a velo
  • 75 g di cacao amaro in polvere
  • 200 g di uova
  • 100 g di burro fuso
  • zucchero a velo (opcjonalnie) a piacere
    gelatina neutra, a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 326 kcal / 1364 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 23 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...