Pagnotta al rosmarino

Pagnotta al rosmarino

4.8 36 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
10 porzioni

Składniki

  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    2 rametti
  • di acqua
    250 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
    150 g di lievito madre
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di farina tipo 1
    500 g
    500 g di farina tipo 0
  • di sale
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 206 kcal / 862 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 39 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...