Urządzenia i Akcesoria
Pagnotta al rosmarino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
10 porzioni
Składniki
-
2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
250 g di acqua
-
150 g di lievito madre10 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino zucchero
-
500 g di farina tipo 0500 g di farina tipo 1
-
10 g di sale
-
30 g olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6 g
Kalorie
862 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Nodini mediterranei
3 godz. 50 min
Panini alle erbe
3 godz. 5 min
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Il pane di Altamura
4 godz.
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min