Pagnotta al rosmarino

Pagnotta al rosmarino

4.8 36 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
10 porzioni

Składniki

  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 250 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
    150 g di lievito madre
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 500 g di farina tipo 1
    500 g di farina tipo 0
  • 10 g di sale
  • 30 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 206 kcal / 862 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 39 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...