
Urządzenia i Akcesoria
Pagnotta al rosmarino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
10 porzioni
Składniki
-
2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
250 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino di zucchero
-
500 g di farina tipo 1
-
10 g di sale
-
30 g di olio extravergine di oliva
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
206 kcal /
862 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy