
Urządzenia i Akcesoria
Pagnotta al rosmarino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
10 porzioni
Składniki
-
di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati2 rametti
-
di acqua250 g
-
di lievito di birra fresco10 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di farina tipo 1500 g
-
di sale10 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
206 kcal /
862 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy