Bavarese alla liquirizia

Bavarese alla liquirizia

4.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
10 porzioni

Składniki

  • di liquirizia pura in caramelle
    50 g
  • tuorli d'uovo
    4
  • di fecola di patate
    15 g
  • di zucchero
    150 g
  • di latte
    500 g
  • di gelatina in fogli precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
    15 g
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 213 kcal / 890 kJ
Białko 3.5 g
Tłuszcz 11.1 g
Węglowodany 24.7 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...