Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di farina integrale
- 50 g di farina di segale
- 150 g di farina manitoba
- 10 g di lievito di birra fresco
- 170 g di muesli
- 350 g di acqua + q.b. per spruzzare
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 6 - 8 cubetti di ghiaccio
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1373.1 kJ / 329.1 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 62.2 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Błonnik
- 7.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Pane integrale al vapore
2 Std.
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Pan brioche integrale
21h 45min
Pane multicereali
17 Std. 30 Min
Pane rustico
2 Std.
Pani alla segale
2h 40min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane nero siciliano
8 godz. 50 min
Pane toscano con lievito madre
5h
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min