Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di farina integrale
- 50 g di farina di segale
- 150 g di farina manitoba
- 10 g di lievito di birra fresco
- 170 g di muesli
- 350 g di acqua + q.b. per spruzzare
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 6 - 8 cubetti di ghiaccio
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1373.1 kJ / 329.1 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 62.2 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Błonnik
- 7.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan brioche integrale
21 godz. 45 min
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Pane nero siciliano
8h 50min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pane al rosmarino
10h 55min
Pane multicereali
17h 30min
Pani alla segale
2 godz. 40 min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane di grano saraceno
2sa 35 dk
Pane al semolino
4h
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min