Urządzenia i Akcesoria
Chipotle Puff Fish "Tacos"
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 pieces
Składniki
Chipotle Puff Pastry
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes200 g
-
plain flour200 g
-
water ice cold90 g
-
fine sea salt½ tsp
-
plain flour for dusting
-
chipotle chilli flakes1 Tbsp
Filling
-
white fish fillets skinless, cut in pieces (4-5 cm) (e.g. cod, haddock)400 g
-
lime finely grated zest and juice1
-
garlic clove1
-
fresh jalapeño chilli halved1
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
olive oil1 Tbsp
-
fresh coriander leaves5 g
Assembly
-
medium egg beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
470 mg
Białko
25 g
Kalorie
2865 kJ /
688 kcal
Tłuszcz
48 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 godz.
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1 godz.
Sardine and Pea Pilaf
40 min
Middle Eastern Aubergine Pies
2 godz.
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40 min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 godz.
Turkey Burgers with Caramelised Onion and Pepper
30 min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 godz. 20 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min