Wersje kompatybilne
Brownie au chocolat, coulis de bonbons au caramel
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La sauce au caramel
- 30 bonbons au caramel au lait, type Werther's Original
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le brownie
- 3 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g de beurre doux fondu, et un peu pour le moule
- 140 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 150 g de noix de pécan
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2850 kJ / 686 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 49.9 g
- Tłuszcz
- 49 g
- Błonnik
- 5.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte chocolat caramel
2h 15min
Cookies aux pépites de chocolat
50min
Gaufres-cookies aux noisettes
20 min
Crème à la banane sur brownie au chocolat
12h 15 min
Tarte au chocolat craquant et caramel au beurre salé
3hod. 35min
Tarte cookie au chocolat
5h 10min
Brownie
45min
Brookie
1h
Brownie au chocolat au lait et aux amandes
55min
Bouchées caramel-chocolat
4h 45 min
Fondant au chocolat et framboises
40min
Pâte à pancakes
30min