Wersje kompatybilne
Brownie au chocolat, coulis de bonbons au caramel
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La sauce au caramel
- 30 bonbons au caramel au lait, type Werther's Original
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le brownie
- 3 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g de beurre doux fondu, et un peu pour le moule
- 140 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 150 g de noix de pécan
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2850 kJ / 686 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 49.9 g
- Tłuszcz
- 49 g
- Błonnik
- 5.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brownie
45 Min
Coulant au chocolat, cœur rocher au chocolat
30 min
Petits moelleux chocolat-beurre salé
1h
Brownie cacahuètes-caramel façon Snickers®
1h 45min
Tarte aux chocolats
2hod. 20min
Fondant au chocolat et framboises
40 min
Brookie
1h
Moelleux au chocolat au lait et cœur praliné
50 min
Rôti pancake à la banane
55 min
Mousse au chocolat croustillante
2h
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2hod. 35min
Brownie au chocolat au lait et aux amandes
55 min