![Pizza Bianco mit Speck und Endivie Pizza Bianco mit Speck und Endivie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ECC4C845-B81A-4821-A4FA-84C9A4DFE168/Derivates/7DBE8F15-0D89-42B4-81F6-464ACE8206E0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Hefeteig
-
½
Würfel Hefe (20 g)
lub 1 Pck. Trockenhefe - 170 g Wasser, lauwarm
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 125 g Mozzarella, abgetropft, geviertelt
- 80 g Bergkäse, in Stücken
- 120 g Frischkäse
- 125 g durchwachsener Speck, geräuchert, gewürfelt
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 300 g Tomaten, in dünnen Scheiben
- 50 g Endiviensalat, in Streifen (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3138 kJ / 750 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Käsekartoffeln vom Backblech
1h 20min
Pizza auf ligurische Art
1h 50min
Pizza mit Walnüssen und Gorgonzola
1h 40min
Pizza mit Kamut und Mettwurst
2h
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1 godz. 10 min
Sellerie-Hähnchen-Flammkuchen
1h 20min
Pizza mit Radicchio und Schinken
1h
Pizza auf römische Art
1h 40min
Mediterrane Fladenbrote
1 godz. 10 min
Chinakohl-Röllchen
50min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20min
Pizza Margherita mit Bier
2 godz. 10 min