Pizza Bianco mit Speck und Endivie

Pizza Bianco mit Speck und Endivie

4.6 31 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen

Składniki

Hefeteig
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
    1 Pck. Trockenhefe
  • Wasser lauwarm
    170 g
  • Mehl
    350 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Salz
    1 TL
Belag
  • Mozzarella abgetropft, geviertelt
    125 g
  • Bergkäse in Stücken
    80 g
  • Frischkäse
    120 g
  • durchwachsener Speck, geräuchert gewürfelt
    125 g
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Basilikum, getrocknet
    1 TL
  • Tomaten in dünnen Scheiben
    300 g
  • Endiviensalat in Streifen (5 mm)
    50 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 31 g
Kalorie 3138 kJ / 750 kcal
Tłuszcz 40 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 66 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...