
Urządzenia i Akcesoria
Mini-Pizzen mit Birnen und Schinken
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 Stück
Składniki
Hefeteig
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Wasser170 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bemehlen350 g
-
Olivenöl30 g
-
Salz1 TL
Belag
-
Bergkäse in Stücken50 g
-
Birnen in Stücken250 g
-
Frischkäse200 g
-
Schnittlauch in Röllchen2 EL
-
Majoran, getrocknet½ TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
roher Schinken in Scheiben (ca. 2 Scheiben pro Pizza)100 g
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
664 kcal /
2779 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
73 g
Błonnik
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Finessen 5/2015
21 Przepisów
Niemcy
Niemcy