Urządzenia i Akcesoria
Porree-Schinken-Taler
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
10 Stück
Składniki
Hefeteig
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten350 g
-
Wasser150 g
-
Sonnenblumenöl20 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Salz1 TL
Belag
-
Porree in Ringen (5 mm)150 g
-
Katenschinkenwürfel100 g
-
Sonnenblumenöl20 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Frischkäse250 g
-
Eier2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
11 g
Kalorie
1280 kJ /
306 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2017
32 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kartoffel-Flammkuchen
1 godz. 30 min
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2 godz.
Rosenkohl-Hackfleisch-Pizza
1 godz. 15 min
Porree-Käse-Kranz mit Kasseler
2 godz.
Mexiko-Schnecken
2 godz. 15 min
Flammkuchenschnecken am Stiel
1 godz. 50 min
Pizza mit Kohl und Speck
2 godz.
Nudelpuffer mit Radieschenquark
1 godz.
Kartoffelpuffer-Roulade auf dem Blech
2 godz.
Gemüse-Schinken-Pfannkuchen vom Blech
1 godz.
Herzhafte Profiteroles
1 godz.
Käse-Kräuter-Striezel
1 godz. 35 min