![Porree-Schinken-Taler Porree-Schinken-Taler](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88E28472-32A8-4809-B409-F90D2D8A495F/Derivates/AFE038A2-BF84-411F-AA23-93D3757A9DB3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Hefeteig
- 350 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Wasser
- 20 g Sonnenblumenöl
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Salz
Belag
- 150 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 100 g Katenschinkenwürfel
- 20 g Sonnenblumenöl
- ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 250 g Frischkäse
- 2 Eier
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1280 kJ / 306 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flammküchlein
1 godz. 20 min
Gemüse-Schinken-Pfannkuchen vom Blech
1 godz.
Käsetaschen
45 min
Nürnberger Fladen vom Grill
2 godz. 10 min
Porree-Käse-Kranz mit Kasseler
2 Std.
Badischer Flammkuchen
1 godz.
Snacklettes mit Porree und Landjägern
1 godz.
Pesto-Coleslaw
40min
Gefülltes Brot
1 godz. 20 min
Zucchinipiccata
35min
Tomato Rolls
2h 50 min
Käse-Kräuter-Striezel
1 godz. 35 min