
Urządzenia i Akcesoria
Scones mit Camembert und Trauben
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
16 Stück
Składniki
Scones
-
Mehl120 g
-
Backpulver½ Pck.
-
Salz¼ TL
-
Zucker10 g
-
Milch60 g
-
Butter weich, in Stücken30 g
-
Mehl zum Bemehlen
-
Mehl (ca. 2 geh. EL)40 g
-
Ei verquirlt, zum Bestreichen1
-
Pfeffer grob, zum Bestreuen
Füllung und Fertigstellung
-
Trauben, hell, kernlos halbiert50 g
-
Walnusshälften50 g
-
Camembert in Stücken150 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
159 kcal /
667 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Finger-Food
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy