
Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Käse-Ecken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
altbackene Brötchen (100 g), in Stücken2
-
Emmentaler in Stücken120 g
-
Schinkenspeck, gewürfelt100 g
-
Milch150 g
-
Blattspinat, TK aufgetaut, abgetropft, grob geschnitten200 g
-
Eier5
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Wasser500 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
355 kcal /
1487 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Finessen 4/2015
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy