Urządzenia i Akcesoria
Lachspizza
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 Portionen
Składniki
Teig
-
Mehl350 g
-
Wasser200 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Olivenöl30 g
-
Salz1 TL
-
Zucker1 Prise
Belag und Fertigstellung
-
Mozzarella in Stücken200 g
-
Frischkäse200 g
-
Saure Sahne100 g
-
Senf mittelscharf30 g
-
Kapern15 g
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Streifen (ca. 1 cm)500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
33 g
Kalorie
2612 kJ /
624 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza mit Lachs
1 godz. 30 min
Lachs-Burger
25 min
Lachs-Spinat-Lasagne
1 godz. 20 min
Lachsomelette
45 min
Lachs-Cannelloni
50 min
Lachs-Dill-Muffins
45 min
Saftige Thunfischmuffins
50 min
Räucherlachs-Pizza
1 godz.
Brokkoli-Lachs-Lasagne
1 godz. 30 min
Lachs-Dill-Senf-Sauce zu Nudeln
20 min
Lachs-Spinat-Quiche
1 godz. 10 min
Schwedische Lachs-Pizza
35 min