Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 100 g di speck a striscioline o cubetti
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 766 kJ / 183 kcal
- Białko
- 17.1 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 12.6 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto di pollo e zucchine
50 min
Bocconcini di pollo al limone
45min
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 min
Frittata con verdure
35 min
Platessa al pomodoro
30 min
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50 min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min
Frittata autunnale
1 Std. 15 Min
Frittata gusto pizza
50 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min