Riso alla cantonese

Riso alla cantonese

4.1 405 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 150 g di piselli surgelati
  • 100 g di prosciutto cotto a cubetti
  • 100 g di speck a cubetti
  • 250 g di riso basmati (cottura 15 minuti)
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 uova sbattute
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaio di salsa di soia

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 427 kcal / 1786 kJ
Białko 22.2 g
Tłuszcz 14.4 g
Węglowodany 55.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...