Urządzenia i Akcesoria
Bretzel (di Luca Montersino)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
4 pezzi
Składniki
Impasto
-
250 g farina 380 w (vedere varianti)
-
50 g di acqua
-
10 g di zucchero semolato
-
5 g di lievito di birra fresco
-
5 g di sale
-
25 g di burro
-
85 g di cubetti di ghiaccio
Bagno di bicarbonato
-
acqua q.b.
-
30 g di bicarbonato di sodio per uso alimentare
Terminare la preparazione
-
sale in fiocchi q.b.
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
7 g
Kalorie
1130 kJ /
270 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Luca Montersino
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Baguette
4 godz.
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Bretzel farciti con speck, Emmental e cetriolini
16 godz. 30 min
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4 godz. 30 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Piadina romagnola
15 min
Lievito madre
72 godz. 15 min
Pain au chocolat
5 godz.
Bagel integrali
4 godz. 5 min
Piadine burro e erbe
35 min
Pita
4 godz.
Buns (panini classici per hamburger)
4 godz. 35 min