Urządzenia i Akcesoria
Pane toscano con lievito madre
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
6 porzioni
Składniki
-
250 g di lievito madre
-
125 g di acqua
-
250 g farina tipo 0, + q.b.250 g di farina tipo 1 + q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8 g
Kalorie
971 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pagnotte integrali con lievito madre
4 godz.
Lievito madre
72 godz. 15 min
Pane sciapo umbro
14 godz.
Pane al rosmarino e salvia
18 godz.
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Il pane di Altamura
4 godz.
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Fette biscottate
5 godz. 50 min
Piadina con esubero di lievito madre
1 godz. 50 min
Grissini con esubero di lievito madre
5 godz. 5 min
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min