Urządzenia i Akcesoria
Semifreddo nocciolato
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
8 porzioni
Składniki
-
60 g di nocciole sgusciate e spellate
-
400 g di panna (min. 30% di grassi) ben fredda
-
80 g di zucchero a velo
-
60 g di cioccolato al latte a pezzi
-
30 g di latte intero
-
3 albumi
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
43.4 mg
Białko
4 g
Kalorie
1281.5 kJ /
306.3 kcal
Tłuszcz
25.5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
13.3 g
Węglowodany
17.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spagnola
10 godz. 20 min
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5 godz. 45 min
Torta gelato ai frutti rossi e biscotti
6 godz. 20 min
Meringata
4 godz. 30 min
Mousse alla liquirizia
3 godz. 30 min
Mousse all'amarena
45 min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7 godz.
Baci di dama
1 godz. 30 min
Semifreddo mandorlato
8 godz. 20 min
Torta Diplomatica
3 godz.
Torta sbrisolona
55 min
Crema Bimby ® alla nocciola
50 min