Urządzenia i Akcesoria
Meringa al cacao
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
360 g di zucchero
-
120 g di albumi
-
15 g di cacao amaro in polvere
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
16 g
Kalorie
6347 kJ /
1517 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
378 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cioccolato
62 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Cupcake ai marron glacé
1 godz.
Cannoli al nocciolato
20 min
Meringhe
2 godz.
Meringata al cioccolato
9 godz. 25 min
Gelato ai pinoli e caffè
8 godz. 30 min
Meringata alle fragole
2 godz.
Tortini di fichi
6 godz. 5 min
Crema di Cogne
15 min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3 godz. 35 min
Crema catalana al cioccolato
50 min
Sacher Torte
2 godz. 30 min
Torcetti al burro veloci
1 godz.