Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)

Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)

4.4 34 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 fette

Składniki

  • di burro
    10 g
  • di chicchi di miglio
    100 g
  • di riso originario
    150 g
  • di lievito in polvere per dolci senza glutine
    8 g
  • uova
    5
  • di zucchero
    200 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 259 kcal / 1085 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 4.2 g
Węglowodany 49.4 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...