![Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine) Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/751542037eaf4e84be956618881f254d/Derivates/35e051a51df82c894309542d86960eb3c90b6d08.jpg)
Wersje kompatybilne
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di burro
- 100 g di chicchi di miglio
- 150 g di riso originario
- 8 g di lievito in polvere per dolci senza glutine
- 5 uova
- 200 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1085 kJ / 259 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 49.4 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Błonnik
- 0.6 g
Alternatywne przepisy
Pasta choux (senza glutine)
1 godz. 20 min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3h
Pasta frolla (senza glutine)
2 Std. 45 Min
Besciamella (senza glutine)
15 min
Pane in cassetta (senza glutine)
13hod. 45min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2 godz. 35 min
Crêpes (senza glutine)
50 min
Crema pasticcera (senza glutine)
15 min
Pasta brisèe (senza glutine)
1 godz. 15 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min
Piadina (senza glutine)
1 godz. 20 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min