
Urządzenia i Akcesoria
Crostata di mele con crema di mandorle
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 fette
Składniki
Pasta frolla
-
250 g di farina
-
125 g di zucchero
-
150 g di burro morbido
-
1 uovo
-
1 bustina di vaniglia in polvere
Ripieno
-
4 - 5 mele
-
2 cucchiai di zucchero
-
2 cucchiai di granella di mandorle
-
150 g di burro morbido
-
125 g di zucchero
-
1 uovo
-
100 g di farina
-
50 g di farina di mandorle
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
442 kcal /
1850.2 kJ
Białko
6.7 g
Tłuszcz
25.6 g
Węglowodany
53.3 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

A casa di nonna
5 Przepisów
Włochy
Włochy