Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin risotto with bacon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved to garnish40 g
-
water1220 g
-
pumpkin flesh cut into pieces (2 cm)300 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fine salt½ - 1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste2 pinches
-
shallots30 g
-
bacon rashers, cut into thin pieces100 g
-
butter40 g
-
risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)320 g
-
dry white wine60 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tbsp
-
fine salt to taste
-
60 g fresh green peasfrozen green peas60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to garnish2 - 3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.2 g
Kalorie
1452 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
47.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Budget Friendly
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Baby And Toddler Chicken Patties
Brak ocen
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Cheesy tomato risotto (10-12 months)
40 min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 min
Beetroot risotto
35 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Rabbit stew
1 godz.
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min