Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů parmazánu, na kousky
- 50 gramů šalotky, napůl
- 150 gramů fenyklu, nakrájeného na kousky
- 20 gramů olivového oleje
- 320 gramů rýže na rizoto
- 100 gramů bílého vína
- 700 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička domácí rybí dochucovací pasty
lub 1 kostka rybího vývaru, případně zeleninového vývaru - ½ - 1 čajová lžička soli, podle chuti
- ½ čajové lžičky čerstvě umletého černého pepře, podle chuti
- 1 čajová lžička citrónové kůry, strouhané
- 350 gramů filetů z lososa, čerstvých, bez kůže, na kousky (3 cm)
- 30 gramů másla, na kousky
- 1 polévková lžíce čerstvého kopru, nasekaného, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2605 kJ / 618 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min
Špenátové rizoto
30 min
Houbové rizoto s mascarpone
30 min
Těstoviny orzo s lososem a špenátem
40 min
Rizoto s krémovou rukolou
40 min
Cuketové rizoto s krevetami
1h 15 min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 min
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40 min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40 min
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30 min
Citrónové rizoto s bílou rybou
30 min
Rizoto s dýní a uzeným lososem
35 min