Lososové rizoto s fenyklem

Lososové rizoto s fenyklem

4.6 27 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porce

Składniki

  • 40 gramů parmazánu na kousky
  • 50 gramů šalotky napůl
  • 150 gramů fenyklu nakrájeného na kousky
  • 20 gramů olivového oleje
  • 320 gramů rýže na rizoto
  • 100 gramů bílého vína
  • 700 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička domácí rybí dochucovací pasty
    1 kostka rybího vývaru, případně zeleninového vývaru
  • ½ - 1 čajová lžička soli podle chuti
  • ½ čajové lžičky čerstvě umletého černého pepře podle chuti
  • 1 čajová lžička citrónové kůry, strouhané
  • 350 gramů filetů z lososa, čerstvých bez kůže, na kousky (3 cm)
  • 30 gramů másla na kousky
  • 1 polévková lžíce čerstvého kopru nasekaného, na ozdobu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 28 g
Kalorie 2605 kJ / 618 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...