Urządzenia i Akcesoria
Panini alla menta (di Erica Liverani)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
17 pezzi
Składniki
Biga
-
100 g di farina tipo 00
-
50 g di acqua tiepida
-
1 g di lievito di birra fresco
Impasto
-
850 g di acqua
-
7 g di lievito di birra fresco
-
250 g di farina manitoba
-
250 g farina tipo 0
-
10 g di sale
-
9 g olio extravergine di oliva
-
3 g di malto d'orzo
-
15 g di menta fresca
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
4 g
Kalorie
498 kJ /
119 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Erica Liverani
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane multicereali
17 godz. 30 min
Tarallini al latte
3 godz. 10 min
Panini venostani
3 godz.
Cornetti semintegrali ripieni
1 godz. 15 min
Pani alla segale
2 godz. 40 min
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Pane all'orzo
2 godz. 45 min
Filone saporito
5 godz. 20 min
Biscottini alle mele (di Erica Liverani)
1 godz. 30 min
Treccia di grano saraceno alle noci
5 godz. 10 min