Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 210 g di acqua
- 10 g di miele di acacia + q.b.
- 15 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5661 kJ / 1353 kcal
- Białko
- 37.4 g
- Węglowodany
- 295.7 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Błonnik
- 8.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini alla zucca
4 Std.
Colomba classica
6 godz. 45 min
Corona di pan di pizza
4 Std.
Chiocciole al formaggio
4 godz. 15 min
Cestino centrotavola
5h
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3h 35min
Filone saporito
5h 20min
Pane scugnizzo
2 godz.
Panini basilico e pomodori secchi
3 godz. 15 min
Treccine al finocchio
3 godz.
Bottoncini al latte semidolci
5 godz. 10 min
Ghirlanda centrotavola
5h 5min