![Caciotta fresca piccante Caciotta fresca piccante](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8251B0DA-C32A-4583-94E4-F7B81DB55A5F/Derivates/66922BD2-BAD6-4BC5-AF9E-299E41C9CCC9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g di latte intero fresco (vedere consigli)
- 2 ½ cucchiaini di caglio animale (vedere consigli)
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 - 2 cucchiaini di peperoncino secco frantumato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5381 kJ / 1286 kcal
- Białko
- 66.4 g
- Węglowodany
- 99 g
- Tłuszcz
- 72.1 g