Urządzenia i Akcesoria
Caciotta fresca piccante
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz.
1 Ricetta completa
Składniki
-
2000 g di latte intero fresco (vedere consigli)
-
2 ½ cucchiaini di caglio animale (vedere consigli)
-
½ cucchiaino di sale
-
20 g di succo di limone spremuto fresco
-
1 - 2 cucchiaini di peperoncino secco frantumato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
66.4 g
Kalorie
5381 kJ /
1286 kcal
Tłuszcz
72.1 g
Węglowodany
99 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Formaggio
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torrone morbido
6 godz. 20 min
Liquore all'uovo
97 godz. 30 min
Composta di pere, limoni e pistilli di zafferano
1 godz. 30 min
Primo sale
13 godz. 30 min
Yogurt fresco
11 godz. 10 min
Burro
40 min
Ricotta
5 godz. 30 min
Primosale
4 godz. 45 min
Formaggella alle erbe
4 godz. 20 min
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Yogurt liquido al caffé
10 godz. 50 min
Chutney di zucca
1 godz. 10 min