![Peppers stuffed with salted cod brandade Peppers stuffed with salted cod brandade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ED8E941A-55BD-4519-9CFA-5194C0B13778/Derivates/6CA5E6E2-2170-4994-AA34-9C8C3874DAA0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salted cod brandade (stuffing) and stuffed peppers
- 2 garlic cloves
- 100 g extra virgin olive oil
- 100 g sunflower oil
- 400 g salt cod, soaked and shredded (without skin and bones)
- 70 g milk
- 1 pinch ground white pepper
- 1 can piquillo peppers, preserved, (approx. 20-24 pieces), approx. 490 g net weight
Red pepper sauce
- 150 g red pepper, in 2 or 3 pieces
- 1 leek, (only the white part) in 2 or 3 pieces
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g whipping cream
- ½ tsp salt
- 2 pinches pepper, ground
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1712 kJ / 411 kcal
- Białko
- 10.13 g
- Węglowodany
- 17.59 g
- Tłuszcz
- 33.32 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Strawberry ice cream bars
12 Std. 15 Min
Chaga Mushroom and Chocolate Muffins
1 Std.
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25min
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40min
Deviled Eggs with Chow Chow and Cajun Sunshine
10h
Lollipops
40min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Lemon sorbet
8 Std. 30 Min
Vanilla Ice Cream
12 Std.
Strawberry mojito
10 Min
Pizza Dough (TM5 Metric)
1 Std.