Urządzenia i Akcesoria
Peppers stuffed with salted cod brandade
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Salted cod brandade (stuffing) and stuffed peppers
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil100 g
-
sunflower oil100 g
-
salt cod soaked and shredded (without skin and bones)400 g
-
milk70 g
-
ground white pepper1 pinch
-
piquillo peppers, preserved (approx. 20-24 pieces), approx. 490 g net weight1 can
Red pepper sauce
-
red pepper in 2 or 3 pieces150 g
-
leek (only the white part) in 2 or 3 pieces1
-
extra virgin olive oil50 g
-
whipping cream200 g
-
salt½ tsp
-
pepper, ground2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.13 g
Kalorie
1712 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
33.32 g
Węglowodany
17.59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Baklava Cheesecake
Žádné hodnocení
Pistachio cheesecakes with mango
2hod. 30min.
Hamburger Buns with Stout Beer
3hod.
Vegetarian Pizza (TM5)
Žádné hodnocení
DIY fruit dippers
35min.
Caramel Toffees
2hod.
Raspberry soufflés
1hod. 35min.
Bellini
5min.
Hazlenut and Sunflower Spread
8hod. 10min.
Fougasse
2hod.
Squid ink pasta
1hod.
Traditional French vanilla canelé
49hod. 5min.