Urządzenia i Akcesoria
Peppers stuffed with salted cod brandade
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Salted cod brandade (stuffing) and stuffed peppers
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil100 g
-
sunflower oil100 g
-
salt cod soaked and shredded (without skin and bones)400 g
-
milk70 g
-
ground white pepper1 pinch
-
piquillo peppers, preserved (approx. 20-24 pieces), approx. 490 g net weight1 can
Red pepper sauce
-
red pepper in 2 or 3 pieces150 g
-
leek (only the white part) in 2 or 3 pieces1
-
extra virgin olive oil50 g
-
whipping cream200 g
-
salt½ tsp
-
pepper, ground2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.13 g
Kalorie
1712 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
33.32 g
Węglowodany
17.59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1 godz. 30 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Seafood Congee
50 min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 min
Rye Kaiser rolls
26 godz. 30 min
Southern Peach Cobbler
1 godz. 15 min
Classic madeleines
24 godz. 30 min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40 min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Unsalted Butter
15 min