Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salted cod brandade (stuffing) and stuffed peppers
- 2 garlic cloves
- 100 g extra virgin olive oil
- 100 g sunflower oil
- 400 g salt cod, soaked and shredded (without skin and bones)
- 70 g milk
- 1 pinch ground white pepper
- 1 can piquillo peppers, preserved, (approx. 20-24 pieces), approx. 490 g net weight
Red pepper sauce
- 150 g red pepper, in 2 or 3 pieces
- 1 leek, (only the white part) in 2 or 3 pieces
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g whipping cream
- ½ tsp salt
- 2 pinches pepper, ground
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1712 kJ / 411 kcal
- Białko
- 10.13 g
- Węglowodany
- 17.59 g
- Tłuszcz
- 33.32 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frozen Fruit Sorbet (TM5 Metric)
5 Min
Skin Glow Detox Juice
10 min
Pearl rice meatballs
Brak ocen
Melon and Cucumber Sour (Mocktail)
10 min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 godz. 45 min
Gefilte Fish
1 Std. 10 Min
Lemon hibiscus iced tea
2 godz. 30 min
Heat-Treated Eggs
20 min
Veal in tuna sauce
Brak ocen
Steak tartare
30 min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Classic Swiss Fondue
15min