Urządzenia i Akcesoria
Gilthead bream baked in a salt crust
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water for steaming700 g
-
coarse salt2000 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)1
-
extra virgin olive oil (a dash)20 g
-
lemon juice1 dash
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
45.74 g
Kalorie
1268 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
13.49 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 godz.
Slow cooked veal stew
2 godz. 10 min
Liver cake
1 godz. 50 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Bulghur
35 min
Sautéed turkey cubes
15 min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1 godz. 5 min
Pepper vinaigrette
5 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Monkfish tagine with preserved lemon
1 godz. 35 min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 godz. 40 min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min