Urządzenia i Akcesoria
Gilthead bream baked in a salt crust
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water for steaming700 g
-
coarse salt2000 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)1
-
extra virgin olive oil (a dash)20 g
-
lemon juice1 dash
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
45.74 g
Kalorie
1268 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
13.49 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Greek Fava dip
50 min
Tzatziki
20 min
Ground Bison Meat
35 min
Steamed Button Mushrooms
35 min
Sous-vide Octopus Salad
8 godz.
Browned Turkey Strips
15 min
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Hummus
5 min
Tuna mousse
10 min
Aubergine papeton with tomato coulis
2 godz.
Veal stew (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Sweet beet
15 min