Gilthead bream baked in a salt crust

Gilthead bream baked in a salt crust

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • water for steaming
    700 g
  • coarse salt
    2000 g
  • gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)
    1
  • extra virgin olive oil (a dash)
    20 g
  • lemon juice
    1 dash

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 304 kcal / 1268 kJ
Białko 45.74 g
Tłuszcz 13.49 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...