Urządzenia i Akcesoria
Gilthead bream baked in a salt crust
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water for steaming700 g
-
coarse salt2000 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)1
-
extra virgin olive oil (a dash)20 g
-
lemon juice1 dash
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
45.74 g
Kalorie
1268 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
13.49 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10 min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1 godz. 20 min
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2 godz. 10 min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 godz. 20 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Spooky Spaghetti and Meatballs (TM6 & TM5)
1 godz. 25 min
Torta Pasqualina
1 godz. 50 min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 godz. 40 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Migas with Padrón Peppers
30 min
Butternut Squash and Ginger Soup
Brak ocen