![Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FB8414EC-8898-4E9B-97DD-F070A4295662/Derivates/13e80b6b-19a5-4e9a-8de9-9eb9d64ce35f.jpg)
Wersje kompatybilne
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g carrots, 150 g cut into slices (approx. |5 mm) and 300 g cut into chunks
- 200 g broccoli florets
- 4 fresh salmon fillets (150-180 g each)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 4 tsp tikka paste
- 50 g red lentils
- ½ lemon, zest only
- 2 cm fresh ginger, sliced
- 100 g onions, cut into quarters
- 1 garlic clove
-
50
g butter, cut in pieces
lub 50 g olive oil - 700 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 sprigs fresh coriander, plus some extra leaves to garnish
- 100 g milk
- 4 tsp cream, to garnish (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2360 kJ / 564 kcal
- Białko
- 39.4 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 35 g
Alternatywne przepisy
Creamy pea soup
40 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 dk
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 dk
Creamy Pea Soup
40 min
Carrot and coriander soup
30 min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 dk
Mint lemonade
5 min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Noodle soup
35 min
Cream of red pepper and ginger soup
50 dk
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Soy bolognese
40 min