Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portion
Składniki
-
water995 g
-
olive oil plus extra to grease15 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
rice, white, type basmati225 g
-
4 salmon fillet, frozen, skinless, defrosted (130 g ea.)salmon fillet, fresh, skinless skinless (130 g ea.)4
-
black pepper, ground¼ tsp
-
butter, unsalted1 tbsp
-
onions quartered60 g
-
garlic clove1
-
heavy cream, 35% fat395 g
-
2 tsp vegetable stock paste, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled2
-
tomato purée (concentrate)1 ½ tbsp
-
1 tsp dill, drieddill, fresh leaves only, chopped2 sprigs
-
cayenne pepper, dried, flake (opcjonalnie) to taste1 - 2 pinch
-
cornstarch2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37.4 g
Kalorie
3933.5 kJ /
940.1 kcal
Tłuszcz
63.8 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peeled Garlic
5 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
U.S. Digital Flipbook #2
2 godz.
U.S. Digital Flipbook #1
1 godz. 35 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Onion Skin Broth
1 godz. 5 min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Mint lemonade
5 min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 godz. 40 min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1 godz. 20 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.