Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portion
Składniki
-
water995 g
-
olive oil plus extra to grease15 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
rice, white, type basmati225 g
-
4 salmon fillet, frozen, skinless, defrosted (130 g ea.)salmon fillet, fresh, skinless skinless (130 g ea.)4
-
black pepper, ground¼ tsp
-
butter, unsalted1 tbsp
-
onions quartered60 g
-
garlic clove1
-
heavy cream, 35% fat395 g
-
2 tsp vegetable stock paste, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled2
-
tomato purée (concentrate)1 ½ tbsp
-
1 tsp dill, drieddill, fresh leaves only, chopped2 sprigs
-
cayenne pepper, dried, flake (opcjonalnie) to taste1 - 2 pinch
-
cornstarch2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37.4 g
Kalorie
3933.5 kJ /
940.1 kcal
Tłuszcz
63.8 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Leek and Potato Soup
40 min
Strawberry Tiramisu
5 godz. 20 min
Mussels Mariniere
Brak ocen
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Brak ocen
Creamy Butter Chicken
1 godz.
Lamb with Rosemary Potatoes
Brak ocen
Pink Breakfast Bowls with Berries
15 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
20 min