Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portion
Składniki
-
water995 g
-
olive oil plus extra to grease15 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
rice, white, type basmati225 g
-
4 salmon fillet, frozen, skinless, defrosted (130 g ea.)salmon fillet, fresh, skinless skinless (130 g ea.)4
-
black pepper, ground¼ tsp
-
butter, unsalted1 tbsp
-
onions quartered60 g
-
garlic clove1
-
heavy cream, 35% fat395 g
-
2 tsp vegetable stock paste, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled2
-
tomato purée (concentrate)1 ½ tbsp
-
1 tsp dill, drieddill, fresh leaves only, chopped2 sprigs
-
cayenne pepper, dried, flake (opcjonalnie) to taste1 - 2 pinch
-
cornstarch2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37.4 g
Kalorie
3933.5 kJ /
940.1 kcal
Tłuszcz
63.8 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Three Egg French Omelet
30 min
Shrimp Scampi
40 min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 min
Curly Fries with Garlic Sauce
Brak ocen
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Brak ocen
Cranberry Bacon Stuffing
10 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Blueberry Jam
Brak ocen
Asparagus Sauté
15 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.