![Easy Satay Chicken Easy Satay Chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/04a9ad4f-0da8-4927-a9b0-5415aad4748c/Derivates/b16f2b0a-a1a3-41ef-b49b-915fa1658a7a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Satay Sauce
- ½ tsp fennel seeds
- ½ tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tbsp ground turmeric
- 3 in. ginger, fresh root, peeled (approx. 1 oz)
- 5 garlic cloves
- 1 - 2 fresh chilies, seeds removed if preferred, to taste (e.g. serrano)
- 2 tbsp tamari sauce
- 1 tbsp tamarind pulp
- 2 tbsp oyster sauce
- 1 tbsp dark brown sugar
- 13 - 14 oz coconut cream
- 2 oz peanut butter
Chicken, Rice and Vegetables
- 14 oz jasmine rice
- 35 oz water
- 24 oz chicken thighs, skinless, boneless, cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)
- 3 ½ oz carrots, cut into thin strips
- 3 ½ oz broccolini, cut into thirds
- 3 ½ oz cauliflower, cut into small florets (1¼ in.)
- 2 oz red bell pepper, cut into thin strips
- 2 oz yellow onion, cut into thin wedges
- 3 oz sugar snap peas, trimmed and cut into halves
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3451 kJ / 824.8 kcal
- Białko
- 30.8 g
- Węglowodany
- 73.5 g
- Tłuszcz
- 46.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 25.9 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 632.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Easy satay chicken
40min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Chicken Garam Masala
50min
Cashew Chicken Stir Fry
30 dk
Mild Thai Green Curry
50min
Indian Vegetable Curry
50min
Fragrant Chicken Curry
1sa
Butter Chicken
4 Std. 5 Min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
5-Second Rainbow Salad
5 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1sa
Quick chicken curry
35min