Urządzenia i Akcesoria
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
parsley leaves washed and dried4 - 5 sprigs
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) or other cheese20 g
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
onion cut into pieces (3-4 cm)20 g
-
celery stalks cut into pieces (3-4 cm)80 g
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)40 g
-
fresh basil washed and dried3 - 5 leaves
-
extra virgin olive oil30 g
-
eggs2
-
salt1 level tsp
-
chopped tomatoes, canned or fresh400 g
-
water100 g
-
2 slice cheeseham, cooked (opcjonalnie)1 slice
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.5 g
Kalorie
2704 kJ /
646 kcal
Tłuszcz
23.8 g
Węglowodany
89 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Black sesame mochi ice cream
23 godz.
Strawberry, White Chocolate and Pistachio Parfaits
5 godz.
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Steamed Egg Cups
20 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 godz. 20 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Beetroot Carpaccio
20 min
Stir-fry Chayote
25 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Pisco sour
10 min
Tomato rice
30 min
Tortillas
1 godz. 30 min