![Varoma-cooked vegetable ragout with omelette Varoma-cooked vegetable ragout with omelette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C7DB9203-33AF-4443-9078-F3B0CF6E9678/Derivates/A7ABAA42-99C1-4CCE-B30C-F81F2B6DBB0A.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 sprigs parsley, leaves washed and dried
- 20 g Parmesan cheese or other cheese (opcjonalnie)
- 1 garlic clove (opcjonalnie)
- 20 g onion, cut into pieces (3-4 cm)
- 80 g celery stalks, cut into pieces (3-4 cm)
- 40 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
- 3 - 5 leaves fresh basil, washed and dried
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 eggs
- 1 level tsp salt
- 400 g chopped tomatoes, canned or fresh
- 100 g water
-
1
slice ham, cooked (opcjonalnie)
lub 2 slice cheese (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2704 kJ / 646 kcal
- Białko
- 24.5 g
- Węglowodany
- 89 g
- Tłuszcz
- 23.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Brak ocen
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50 Min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40p
Finely Ground Sesame
5 min
Kimchi Sauce
20p
Lemongrass Lychee Splash
3h 20min
Tuna mousse
10p
Apple and pear detox juice
10p
Fennel digestive
10p
Spaetzle
35 Min
Hugo Spritz
25hod. 10min
Bellini
5 min