Urządzenia i Akcesoria
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
parsley leaves washed and dried4 - 5 sprigs
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) or other cheese20 g
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
onion cut into pieces (3-4 cm)20 g
-
celery stalks cut into pieces (3-4 cm)80 g
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)40 g
-
fresh basil washed and dried3 - 5 leaves
-
extra virgin olive oil30 g
-
eggs2
-
salt1 level tsp
-
chopped tomatoes, canned or fresh400 g
-
water100 g
-
2 slice cheeseham, cooked (opcjonalnie)1 slice
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.5 g
Kalorie
2704 kJ /
646 kcal
Tłuszcz
23.8 g
Węglowodany
89 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6 godz. 5 min
Basil pesto
10 min
Quick coffee sorbet
5 min
Crema catalana
40 min
Natillas
1 godz.
Cream of chard soup
35 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min