Urządzenia i Akcesoria
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
parsley leaves washed and dried4 - 5 sprigs
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) or other cheese20 g
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
onion cut into pieces (3-4 cm)20 g
-
celery stalks cut into pieces (3-4 cm)80 g
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)40 g
-
fresh basil washed and dried3 - 5 leaves
-
extra virgin olive oil30 g
-
eggs2
-
salt1 level tsp
-
chopped tomatoes, canned or fresh400 g
-
water100 g
-
2 slice cheeseham, cooked (opcjonalnie)1 slice
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.5 g
Kalorie
2704 kJ /
646 kcal
Tłuszcz
23.8 g
Węglowodany
89 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Porridge with fresh fruit
15 min
Pumpkin Spice Chai
15 min
Sautéing Shrimp
Brak ocen
Quinoa puddings with raspberry sauce
2 godz.
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Raspberry ripple cones
15 godz.
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4 godz. 50 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Tex-mex burger
4 godz. 25 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min