Urządzenia i Akcesoria
Tear and Share Snail Bread
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
50 pieces
Składniki
-
water460 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing175 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting800 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
garlic cloves5
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
lemon 1 strip of thin peel (4 cm long)1
-
ground cayenne pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.2 g
Kalorie
348 kJ /
83 kcal
Tłuszcz
3.1 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Bourbons
45 Min
Hot Cross Buns
3 Std. 50 Min
Chocolate Fudge Cake
1 Std.
Mocha Cake
3 Std.
Buttercream icing
5 Min
Sponge cake
1 Std. 50 Min
Pizza Dough
1 Std.
Easter Eggs
2 Std. 30 Min
Cake in a Jar
35 Min
Sticky Toffee Sponge Cake
1 Std. 30 Min
Victoria Sponge
1 Std. 10 Min
Caramelised White Chocolate Bark
18 Std.