Urządzenia i Akcesoria
Tangerine and Chocolate Log (French)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz. 55 min
6 portions
Składniki
Chocolate Icing
-
water plus extra for soaking85 g
-
caster sugar110 g
-
double cream65 g
-
gelatine leaves2
-
cocoa powder, unsweetened40 g
Tangerine Sorbet
-
tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen450 g
-
icing sugar70 g
-
1 Tbsp Grand MarnierCointreau1 Tbsp
Chocolate Ice Cream
-
large eggs separated3
-
caster sugar100 g
-
mascarpone250 g
-
cocoa powder2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.3 g
Kalorie
1891 kJ /
450 kcal
Tłuszcz
26.5 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Christmas Eve Lasagne - Lasagne della vigilia di Natale
1h 45min
Egg Cognac Liqueur
15min
Triple-chocolate Christmas Pud
860h 30min
Venison and Potato Goulash
50min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Cheesecake Ice Cream
6h 20min
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Vegan Cocktail Sauce
5min
Fruit sauce (coulis)
10min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5h 15min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55min
Spinach and Butternut Squash Roulade
2h