Urządzenia i Akcesoria
Tangerine and Chocolate Log (French)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz. 55 min
6 portions
Składniki
Chocolate Icing
-
water plus extra for soaking85 g
-
caster sugar110 g
-
double cream65 g
-
gelatine leaves2
-
cocoa powder, unsweetened40 g
Tangerine Sorbet
-
tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen450 g
-
icing sugar70 g
-
1 Tbsp Grand MarnierCointreau1 Tbsp
Chocolate Ice Cream
-
large eggs separated3
-
caster sugar100 g
-
mascarpone250 g
-
cocoa powder2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.3 g
Kalorie
1891 kJ /
450 kcal
Tłuszcz
26.5 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mincemeat and Almond Tart
2 godz. 15 min
Plum Christmas Wheels
2 godz.
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 godz. 10 min
Mini Fougasse
5 godz.
Apple, Strawberry and Ginger Mocktail
5 min
Morello Cherry Brownies
1 godz.
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2 godz. 10 min
Four Cheese Sharing Flatbread
40 min
Steamed chocolate cake with whipped cream
1 godz. 10 min
Easter Cheese Parcels (Flaounes)
1 godz. 5 min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 godz.
Torta Caprese
55 min