Urządzenia i Akcesoria
Tangerine and Chocolate Log (French)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz. 55 min
6 portions
Składniki
Chocolate Icing
-
water plus extra for soaking85 g
-
caster sugar110 g
-
double cream65 g
-
gelatine leaves2
-
cocoa powder, unsweetened40 g
Tangerine Sorbet
-
tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen450 g
-
icing sugar70 g
-
1 Tbsp Grand MarnierCointreau1 Tbsp
Chocolate Ice Cream
-
large eggs separated3
-
caster sugar100 g
-
mascarpone250 g
-
cocoa powder2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.3 g
Kalorie
1891 kJ /
450 kcal
Tłuszcz
26.5 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stracciatella Drinking Yoghurt
12 godz.
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
4 godz. 30 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 godz. 5 min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 godz.
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2 godz. 10 min
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1 godz. 30 min
Summer Fruits Parcel
20 min
Gluten Free Dark Chocolate & Chestnut Cream
50 min
Bloody Mary Soup
25 min
Butterscotch Banana Sponge Pudding
1 godz. 5 min
Chocolate Orange Steamed Pudding
3 godz.