Urządzenia i Akcesoria
Chickpea and carrot dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 jar
Składniki
-
olive oil60 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)250 g
-
onions cut in wedges60 g
-
20 g honeyagave syrup20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
canned chickpeas drained400 g
-
tahini (sesame paste, see tip)100 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
freshly ground pepper adjust to taste½ tsp
-
lemon juice20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
5 g
Kalorie
802 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate and prune Easter eggs
1 godz. 5 min
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Miso kraut
168 godz. 20 min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 min
Soft date cake with walnuts
1 godz. 10 min
Date and pistachio truffles (bethith)
30 min
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Beetroot hummus
10 min
Creamy Moroccan bean soup
35 min
Dairy free chocolate coconut custard
15 min
Garlic mushrooms
20 min