Urządzenia i Akcesoria
Chickpea and carrot dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 jar
Składniki
-
olive oil60 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)250 g
-
onions cut in wedges60 g
-
20 g honeyagave syrup20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
canned chickpeas drained400 g
-
tahini (sesame paste, see tip)100 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
freshly ground pepper adjust to taste½ tsp
-
lemon juice20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
5 g
Kalorie
802 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Demo Recipe - Isaac
1 godz.
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45 min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 min
Basic nut butter
30 min
Sugar glaze
5 min
Oat milk
25 min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 godz. 45 min
Tahini
20 min
Carrot and Chickpea Spread
15 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Sauerkraut
168 godz. 35 min