Urządzenia i Akcesoria
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 Schraubgläser
Składniki
-
Pfirsiche reif, ohne Haut, entkernt, geviertelt850 g
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
Holunderblütensirup150 g
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
2 g
Kalorie
4117 kJ /
974 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
238 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35 min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25 min
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30 min
Bellini-Konfitüre
40 min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 min
Erdbeer-Holunderblüten-Konfitüre
20 min
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25 min
Kirschkonfitüre
25 min
Brombeergelee
1 godz.
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25 min
Birnenkonfitüre
20 min