Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
TM6 TM5

Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup

4.5 ( 68 ocen )

Składniki

  • 850 g Pfirsiche reif, ohne Haut, entkernt, geviertelt
  • 500 g Gelierzucker 2:1
  • 150 g Holunderblütensirup
  • 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp

Wartości odżywcze
na 1 Schraubglas
Kalorie
974 kcal / 4117 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
238 g
Błonnik
4.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy