
Urządzenia i Akcesoria
Blumenkohl-Curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
1 Portion
Składniki
-
Zwiebel halbiert1
-
Öl10 g
-
Curry1 TL
-
Apfel geviertelt1
-
Blumenkohl in Röschen (ca. 250 g)1
-
Wasser30 g
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer1 Prise
-
Tomaten entkernt, geachtelt (evtl. gehäutet)2
-
Erbsen, aus der Dose oder TK40 g
-
Sojasauce½ - 1 EL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
306 kcal /
1280 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dinner for One
18 Przepisów
Niemcy
Niemcy