Blumenkohl-Curry

Blumenkohl-Curry

3.4 436 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
1 Portion

Składniki

  • Zwiebel halbiert
    1
  • Öl
    10 g
  • Curry
    1 TL
  • Apfel geviertelt
    1
  • Blumenkohl in Röschen (ca. 250 g)
    1
  • Wasser
    30 g
  • Salz
    2 Prisen
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Tomaten entkernt, geachtelt (evtl. gehäutet)
    2
  • Erbsen, aus der Dose oder TK
    40 g
  • Sojasauce
    ½ - 1 EL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 306 kcal / 1280 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 36 g
Błonnik 14.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...