
Urządzenia i Akcesoria
Erbsencremesuppe
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
grüne Erbsen, getrocknet120 g
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Öl30 g
-
gemischtes Gemüse (z.B. Sellerie, Möhre, Porree, Petersilie), in Stücken500 g
-
Wasser1000 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Zucker1 Prise
-
Majoran2 TL
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer3 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
200 kcal /
838 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vegetarisch geniessen
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy