
Urządzenia i Akcesoria
Brokkoli-Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser zum Kochen
-
Petersilie abgezupft10 Stängel
-
Knoblauchzehen2
-
rote Chilischote, frisch in Stücken1
-
Sardellenfilets in Öl abgetropft5 - 6
-
Brokkoli in Röschen (3 cm), Stiel in Stücken (3 cm)600 g
-
Olivenöl100 g
-
Salz und etwas mehr zum Kochen3 Prisen
-
Bandnudeln schmal (z.B. Linguine)500 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
729 kcal /
3055 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
92 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 1/2018
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy