
Urządzenia i Akcesoria
Orzo-Pasta mit Lachs und Spinat
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Olivenöl20 g
-
Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à 125 g)3
-
Paprika edelsüß2 TL
-
Dill abgezupft2 Stängel
-
Wasser600 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz½ - 1 TL
-
Risoni-Nudeln170 g
-
Blattspinat, frisch200 g
-
Cherry-Tomaten100 g
-
Sahne200 g
-
Maisstärke2 TL
-
Zitronensaft1 EL
-
Pfeffer½ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
560 kcal /
2344 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Liebling Lachs
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy