Brutti ma buoni di patate

Brutti ma buoni di patate

4.4 272 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni

Składniki

  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 600 g di patate a fette sottili (0.5 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 40 g di cipollotto a metà
  • 100 g di speck a cubetti
  • 10 foglioline di basilico fresco lavate e asciugate
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 211 kcal / 883 kJ
Białko 10.9 g
Tłuszcz 11.9 g
Węglowodany 16.2 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...